Hondenschool Django

Welkom bij Hondenschool & Gedragsadviesbureau Django!

Eerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Rolien Hover, een ervaren gediplomeerde instructeur. Inmiddels ben ik ook gediplomeerd gedragstherapeut voor honden.
Mijn ideaal is ervoor zorgen dat er een goede band tussen baas en hond ontstaat uit wederzijds respect. Vandaar dat ik een eigen hondenschool ben begonnen om eigenaren en hun honden tijdens de opvoeding zoveel mogelijk te ondersteunen.
Want als de basis goed is, staat niets u en uw hond in de toekomst in de weg!
Hondenschool

Bij Hondenschool Django in Bunschoten-Spakenburg zijn pups vanaf 8 weken oud van harte welkom.
Er wordt lesgegeven van pup tot vergevorderde gehoorzaamheid.
Ook kunt u bij ons terecht voor jachttraining. Er wordt gebruik gemaakt van moderne positieve methoden.

Gedragsadviesbureau

Een gedragstherapeut kan onder andere hulp bieden bij de volgende problemen bij honden; agressie, angst, onzindelijkheid, niet alleen kunnen zijn en controleproblemen. Goed opgeleide gedragstherapeuten werken op basis van een diagnose. Eerst wordt een vragenformulier door de eigenaar ingevuld. Daarna volgt een consult (dit is bijna altijd bij de cliënt thuis). Door het gesprek met de eigenaar en de observatie van de hond kan alle benodigde informatie, voor het stellen van de diagnose, verzameld worden. Vervolgens stelt Rolien een op maat gemaakt behandelplan op. Hiermee gaat de eigenaar aan de slag. Uiteraard is er overleg tussen therapeut en cliënt over de voortgang van de therapie.

Voor meer informatie:

Hondenschool & Gedragsadviesbureau Django
Rolien Hover
033-299 66 79
info@hondenschooldjango.nl
KvK 321.70.251